Style guide: styling the denim short

Intro

In deze style guide zal ik jullie mijn styling tonen van de denim short. Ik vond het altijd moeilijk om de ideale jeans short te vinden die paste bij mijn stijl. Maar sinds kort is deze short toch mijn favoriet geworden, namelijk de paper bag short. Hij zit lekker losjes en is high-rise, wat er dus voor zorgt dat deze short ook super comfortabel zit! Hoe beter jij je in je kleding voelt, des te meer je ook zal stralen!

Hier zie je hoe ik mijn demin short style:

Full look
Details in my look
Shoes and bag
Blouse and short

Zoals jullie al weten ben ik een fan van elegante looks, een beetje à la Parisienne. Mijn bloesje dat ik draag heeft die leuke, nonchalante en speelse look die ik wou bekomen. Draag deze met een zelfgemaakt knoopje vooraan om die extra zomerse look te creëren! Zo zorg je er ook voor dat je meer van je denim short laat zien.

Details

Om mijn look af te maken koos ik voor enkele simpele accessoires. Het zwarte kleur van mijn handtas liet ik terugkomen in mijn schoenen. Het gouden detail in mijn handtas zie je dan weer terugkomen in mijn ketting, oorringen en armband.

In mijn vorige blogpost legde ik jullie ook al het belang van details uit. Ook hier zijn de details in mijn outfit heel belangrijk. Opvallende details zijn vooral mijn armband, knoopje in mijn bloes, handtas en schoenen.

Shop my look:

Thanks for reading babe,

Signature
Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.