Outfits and trends to rock this summer

Hey, babes! De zomer is er eindelijk, en dat klinkt als muziek in de oren van iedere fashionista. Daarom besloot ik om mijn twee favoriete outfits at the moment met jullie te delen. Het zijn twee compleet verschillende stijlen waarin ik in beide mijn eigen stijl verwerk. Enjoy reading, loves.

Parisian

Skirt from Verge Girl

Ik ben altijd al een fan geweest van fashion à la Parisienne. Elegant, vrouwelijk en tegelijk nonchalant en een tikkeltje stoer. Dat is wat een Parisienne voor mij betekend. Een Parisienne zal bijvoorbeeld wel een opvallende print dragen, maar nooit veel verschillende prints door elkaar. Deze ‘rule’ heb ik in deze outfit dan ook toegepast.

Samen met mijn elegante midi skirt (=halflange rok) draag ik een simpel wit t-shirt. Zo ben ik zeker dat mijn bovenstuk niet té veel aandacht weg trekt van mijn opvallende midi skirt. Ik speel graag met de combinatie van vrouwelijk en stoer. Wat natuurlijk ook de reden is waarom ik mijn TOMBOY t-shirt draag samen met deze super elegante en female rok, in plaats van een meer girly top bijvoorbeeld.

Details matter

T-shirt from COF

Mijn volledige look maakte ik af door met wat details te spelen. Het rood in mijn t-shirt heb ik subtiel laten terugkomen in mijn nagels. Dat is een klein detail, but details matter. Het goud en lichtbruin in mijn oorringen matchten dan weer met de kleur van mijn rok. Zoals je kan zien zit er ook zwart in mijn rok, wat ik dan ook weer heb laten terugkomen in mijn scrunchie en schoenen. De schoenen die ik draag in deze outfit zijn echt mijn go-to shoes at the moment.

Ik vind het altijd belangrijk om mijn kleuren te beperken in een outfit. Smaken verschillen natuurlijk, maar ik beperk mij graag tot een drie-, viertal verschillende kleuren. Maar elke outfit is verschillend natuurlijk, dus het hangt vaak ook gewoon van de outfit af die je aan hebt!

Earings from Stradivarius

Back to bohemian

Bralette by Love Stories

Boho Chic is onder veel fashionista’s een bekende term. De stijl bestaat al lang en kan je een beetje vergelijken met wat er vooral vroeger op Coachella werd gedragen. Hippie/country invloeden maar dan gecombineerd met wat chiquere details. Denk aan flowy bloesjes, hoeden, kanten details, knoopjes, lichte stoffen, …

Dit is een look waar ik de laatste tijd graag mee speel. Het is ook nonchalant, maar dan weer met een vrouwelijke touch. Ik hou van de flowy en country invloeden van deze stijl en vind het zo leuk om die in een modern jasje te gieten. Het is ook een stijl waar ik mezelf enorm comfortabel in voel en waarvan ik vind dat die meer geapprecieerd moet worden. Bovendien is de zomer dan ook hét seizoen om deze stijl uit te proberen!

“Before you leave the house, look in the mirror and remove one accessory.”

– Coco Chanel

De key om deze outfit te rocken is om niet te veel accessoires te dragen. Of toch geen té opvallende accessoires. Mijn haar liet ik hier dan ook los, wat een nog nonchalantere look geeft. Voor je haar en make-up moet je eigenlijk voor de ‘ik ben net uit mijn bed’-look gaan. Iedereen weet natuurlijk dat dat juist de looks zijn waar het meeste werk in kruipt, je moet er basically uitzien alsof je niet al te veel effort in je outfit hebt gestoken (terwijl we dat natuurlijk wel doen!).

In deze outfit draag ik een licht, zandkleurig linnen rokje samen met een oudroze bloes beide van het merk Verge Girl. De bloes is overduidelijk dan ook de eyecatcher in mijn outfit. Het speciaal uitgesneden model met de flowy mouwen en de losse strik geven het Boho Chic-effect waar ik voor wou gaan.

Thank you for the bralettes

Onder mijn bloes draag ik de perfecte oplossing voor wanneer je bh-loos niet zo comfortabel in een bloesje rondloopt. Ik draag mijn nieuwe bralette van Love Stories in een oudroze satijnen look (hou van het kleur oudroze de laatste tijd, can you tell?). Thank god they invented the bralettes! Een bralette past perfect onder dit soort bloesjes en topjes omdat ze gemaakt zijn uit een zeer lichte stof zonder enige vulling. Maar ze geven nog steeds genoeg steun en coverage, ideaal dus!

Journal by UO

Dit zijn dus mijn twee looks waarin ik zowel trends als persoonlijke stijl in verwerkt heb. Hopelijk geeft het jullie wat inspiratie om zelf leuke outfits te bedenken voor dit seizoen. Thanks for reading, see you next post!

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.