Casual romantic


Geen date night outfit. Wel een iets lievere, speelsere en vrouwelijke outfit. Sinds kort heb ik mijzelf witte Balenciaga look-a-like ceinture ankle boots aangeschaft die duidelijke de eyecatcher zijn in mijn outfit. Normaal draag ik bijna altijd een high heel of heeled boots onder een kleed of rok, maar deze boots durf ik daar ook (met uitzondering) mee te combineren.

Red pink pallet

Als je kijkt naar het kleurenpallet in mijn outfit zie je vooral rood en roze terugkomen, wat mijn outfit een zeer vrouwelijke en romantische touch geeft. Mijn nieuwe mantel die ik hier draag is mijn favoriete jas voor het moment. Deze kocht ik samen met mijn statement boots in de Essentiel. Ik hou ervan om altijd voor een elegantere look te gaan in mijn persoonlijke stijl, geen wonder dat ik dus een grote liefde heb voor mooie lange mantels in de winter.

Outfit

JACKET: ESSENTIEL
DRESS: URBAN OUTFITTERS
V-NECK KNITWEAR: ESSENTIEL
PINK SOCKS: URBAN OUTFITTERS
SHOES: ESSENTIEL
BAG & EARRINGS: SMALL SHOP IN BUDAPEST

Volg:
Share:

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.