Influencer talk

Influencer. Een woord dat we vaak horen vallen de dag van vandaag, maar wat houdt dat eigenlijk in, een influencer zijn? Vandaag was de launch van de NA-KD x Camille Botten collab. Ik had het geluk om even zelf met Camille te praten over haar leven als Instagram-influencer. En natuurlijk ook om haar collab-collectie als één van de eerste te zien, jawel! 

NA-KD x Camille Botten collectie

Voor ik eventjes kort ging gaan praten met Camille hebben mijn vriendin en ik ons natuurlijk eerst gefocust op de collectie en alles wat er te doen was. Het was er namelijk best nog druk in die ZEB winkel! Maar terecht ook, want er hingen prachtige stukken tussen haar collab collectie en er was genoeg te doen: goodiebags ontvangen, heerlijke cakejes proeven, free drinks (cava included) en je kon er zelfs opgemaakt worden door een professionele visagiste. 

Tuurlijk trok de kledij als eerste mijn oog aan. Animal prints, verschillende texturen en prachtige maxi-dresses. Ik heb er voor mezelf een heel leuke maxi-dress uitgehaald met een typische winterse bloemenprint in (outfitpicture coming soon at my Instagram @margodewulf).

Geraldine (@gerryphotographyy on Instagram)


Influencer talk met Camille: 

Je bent natuurlijk een bekend figuur op Instagram, mensen zien alles wat je daar op wilt laten zien maar hebben daar natuurlijk soms ook hun eigen mening/vooroordelen over. Hoe ga je daar mee om met ‘negatievere’ commentaren?

Vroeger zou ik mij dat heel vaak en heel veel hebben kwalijk genomen, maar nu dankzij onder andere de steun van mijn vriend en mijn familie kan ik daar wel goed mee omgaan.

Deel je alles in je leven op social media? Dus niet enkel de goeie momenten maar ook de momenten wanneer je je minder goed voelt?

Dat doe ik minder, omdat ik het gevoel heb dat ik toch nog een deel privé wil houden van mijn leven. Dus ik deel zeker niet alles, er zijn namelijk momenten waarvan ik denk ‘dit is nu niet nodig om te delen’. Op mijn platform wil ik vooral de goede momenten delen. 

Dat snap ik! Je bent nu ook toch wel een bekend figuur, zeker nu je bijvoorbeeld een collab hebt gedaan met NA-KD. Heb je het gevoel dat mensen je daardoor ook snel herkennen?

Ja, maar ik denk dat ik mijzelf dat niet zo snel laat realiseren, ik denk dan eerder ‘oh ja die kijkt toevallig wel gewoon eens naar mij’. Ik wil er gewoon down to earth over blijven, ik wil er absoluut niet uitspringen. Ik ben ook maar gewoon een meisje. Voor mij is dat ook allemaal niet nodig.

Is dat dan niet moeilijk om u in het dagelijks leven gewoon als een ander meisje te voelen? 

Goh, nee niet echt, als je je omringt met de juiste mensen dan lukt dat absoluut wel. 

Oké, dan ten laatste vraag ik mij af of je dan ook al toekomstdromen hebt in verband met het influencer-leven? 

Neen niet echt, ik laat alles een beetje op mij afkomen, zo ben ik wel. Ik wil er niet te veel over nadenken, ik wil sowieso ook studeren en een diploma halen. Maar wat de mensen nu voor mij doen, met de PR-packetten enzo dat wil ik nu binnenkort wel voor andere mensen gaan doen. Als het tegen dan nog bestaat natuurlijk haha!

Camille (camsbotten on Instagram)

Na ons influencer gesprekje tussen mij en Camille had ik wel het gevoel dat ze inderdaad graag gewoon down to earth wil zijn, maar ook vooral haarzelf. Volgens mij is dat ook iets wat sommige influencers echt kwijt geraken in het wereldje waar likes en volgers een grote rol spelen. Ze gaan zichzelf gaan aanpassen naar hoe mensen naar hun kijken.

Wanneer ik naar mijzelf kijk, merk ik dat ik juist doordat ik wil dat mensen de echte Margo zien, wel af en toe ook eens ‘mindere’ momenten durf te delen. Of momenten wanneer het eens wat serieuzer mag. Maar zoals Camille zei, sommige momenten zijn inderdaad gewoon ook beter privé te houden. Hoe denken jullie daar over? Let me know in the comments!

See you next blogpost, 

x

Margo

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.