Spring is in the air!

België heeft zonlicht gezien! Eindelijk. Deze laatste paar weken waren pretty hard voor mij.

Kennen jullie dat gevoel? Wanneer alles dat tegen kan zitten, tegen zit. Alles stapelt zich op, en je ziet precies geen uitweg meer in de chaos.

Ja, dan kan wat zonlicht en een terrasje met een vriendin dus echt wel alles beter maken! Ik ben namelijk zo een persoon waarvan de mood echt afhankelijk kan zijn van het weer, who’s with me? Dat mooie weer heeft natuurlijk wel invloed op mijn stijl-gedrag, so it’s time for a new fashion post.

Red is the new black

Ik heb het al heel vaak gezegd en zeg het hierbij nog 1 keer: rood is mijn favoriete kleur. Ik draag het bijna elke dag op mijn lippen en hier draag ik ook een rode, wijde broek van Clouds Of Fashion. Het stofje is lekker licht en dus ideaal voor deze warmere dagen. Ik vind het altijd moeilijk om dit soort broeken te vinden, omdat ik altijd struggle met de lengte ervan. Ik ben redelijk lang, wat er voor zorgt dat zo’n broeken snel te kort komen naar mijn idee. Maar deze was perfect, niet te lang en niet te kort, thank you Clouds Of Fashion!

The complete outfit

Close up

Ik heb veel kleur maar ook heel wat details in deze outfit proberen steken.

Ik droeg mijn bralette met daarop geborduurde bloemetjes onder mijn semi see through truitje. Daarop droeg ik mijn dubbele ketting die ik van de winkel Sascha heb (ja die schoenwinkel, ze verkopen daar ook accessoires!!!).

Oh ja, voor ik het vergeet: mijn bralette is van Love Stories Intimates in Gent. Geweldige winkel met de allermooiste lingerie. Ze zijn pro volledig beugelloze bh’s die onze tiddies de vrijheid geven die ze verdienen!! Een duidelijkere foto van mijn bralette zelf kan zien op mijn vorige blogpost of in mijn Instagram.

Om mijn broek nog wat op te leuken had ik het idee om mijn kleurvol sjaaltje van de Zara in mijn riem te knopen.

Dit was mijn post voor vandaag, thank you for coming by. Misschien maak ik next time wel een food post, voor alle lieve mensen op Instagram die hier op hoopten (I’m so so sorry!!) x

Feel free to ask me anything als je met een vraag zit in verband met mijn blog!

See you next time,

Margo

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.