Update about my life x fashion

Hey daar! Leuk dat je mijn blogpost komt lezen. It’s been a while, maar ik ben eindelijk terug met een nieuwe post. Dit keer iets meer over mijn persoonlijk leven maar met natuurlijk nog altijd wat fashion in verwerkt.


About School

Het is zoals ik al vermeld heb, eventjes geleden dat ik nog gepost heb. Niet omdat ik geen zin heb om te bloggen, maar omdat ik het namelijk super druk heb met school deze periode. Ik heb aan verschillende projecten moeten werken, jury gehad en moet nu nog 1 examen filosofie afleggen en een jury tekenen.

Maar ook al is het best wel hard werken, ik doe het ontzettend graag. Ik vertelde jullie in de zomervakantie, voor ik aan deze opleiding startte, dat ik Reclame als afstudeerrichting wou kiezen. Maar dit is nu ondertussen al veranderd.

Door de ervaring op school en door de verschillende opdrachten die we tot nu toe hebben gekregen, merk ik dat reclame toch nog anders is dan hoe ik het me voorstelde. Wat ik graag doe, is namelijk zelf iets creatiefs doen, ontwerpen, een eindresultaat bekomen dat ik iets van mezelf kan noemen. Dat is blijkbaar geen Reclame, maar Grafisch Design.

Ik had gewoon geen goeie dingen gehoord over grafisch design, dus had ik het ook geen kans gegeven, maar nu ik al het een en het ander heb kunnen ontwerpen, vind ik het echt geweldig om te doen. Ik heb binnenkort een moduleweek waarin ik grafisch design zal volgen. Dit zal me helpen om te zien of het de definitieve keuze is die ik wil maken. Anyway, ik ben hier echt excited voor!

Als jullie graag zien wat ik bedoel met grafisch design, kunnen jullie altijd een kijkje nemen op mijn Pinterest, daar heb ik een board met ‘Graphic Design’, ik laat het linkje hieronder achter!

https://www.pinterest.com/margodewulf/graphic-design/

Love is in the air

Ook op het vlak van liefde gaat het super atm, ik ben nog altijd samen met mijn lieve schat David. Hij is niet alleen een geweldige boyfriend waar ik veel plezier mee kan hebben, maar hij helpt mij ook op schoolgebied. Hij heeft namelijk al veel meer ervaring met kunst en design dan mij, dus helpt hij mij wanneer ik iets niet kan. Ik maak nog altijd alles zelfstandig, maar hij geeft me tips en tricks over hoe ik iets moet ontwerpen in bv. de Adobe programma’s (Photoshop, Illustrator, InDesign,…).

Wat ik ook zo leuk vind aan mijn relatie met David, is dat we beide veel gemeenschappelijke interesse hebben. Dit zorgt ervoor dat we ook op dat gebied elkaar kunnen helpen, hij neemt mijn foto’s voor mijn blog bijvoorbeeld, en ik help hem met social media strategie.

Als ik een tip kan geven aan meisjes en jongens op het vlak van liefde: laat liefde naar jou komen, wordt verliefd, maar verander jezelf nooit voor een ander.

Fashion

Nu heb ik wel genoeg verteld over mijn personal life, back to fashion!

Mijn outfit is deze keer iets meer daily wear. Ik draag een skinny dark blue jeans, met een donkere streep langs beide zijkanten van de broek. Ik ben recent verliefd geworden op het kleur donkerblauw when it comes to jeans en sinds ik twee bonnen heb gekregen van Urban Outfitters (thanks to my fam en my boyfriend) ben ik zeker nog van plan om meer donkerblauwe jeans toe te voegen in mijn kleerkast.

Als bovenstuk draag ik een comfy knit van Mango. Ik hou van de details aan de mouwen van de trui en het nekje dat mij lekker warm houdt. Het is zo knusse wintertrui die ik iedereen aanraadt, want het is niet enkel fashionable maar het houdt je ook super warm. Je kan het combineren hoe jij het wilt, eerder basic/down-dressed zoals ik het hier draag. Maar je kan het ook met een opvallende broek dragen, hoe jij het maar wilt, voor elke gelegenheid!

Mijn jasje is al heel oud, heb ik ooit eens voor een spot prijsje gekocht bij Forever21. Ik hou van het model van het jasje, het heeft een iets wat strakker, bijna een blazer model, maar is veel dikker dan een gewone blazer, en dus zeker winterproof.

Some details

  • Golden statement earings: Mango
  • Black leather belt with golden detail: Lio-Jo
  • Nylon socks with stars: Calzedonia
  • Shoes: Sacha

Thank you for reading my post,

laat zeker een comment achter of je kan me altijd mailen voor vragen of collabs!

 

x

Margo

 

 

Volg:
Share:

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.