About

About me, Margo (zonder t)

Margo’s Secret is mijn eigen blog waarin ik mijn passie voor mode, beauty, healthy lifestyle & food met jullie deel. Ik hou jullie up-to-date met elke keer weer nieuwe trends, inspiratie en recepten.

How it all started

Ik ben deze blog gestart in 2016, toen het nog maar een uitlaatklep en creatieve bezighouding voor mezelf was. Nu is het uitgegroeid tot een esthetisch geheel waar ik voor jullie relevante informatie op share. Deze blog is het platform voor alle jonge vrouwen die willen glowen zowel inside als outside. Ik geloof dat schoonheid begint met een healthy mindset en de juiste levensstijl. Een healthy mind, een healthy body en een touch of fashion & beauty. Herken jij jezelf in deze instelling? Dan ben je bij Margo’s Secret aan het juiste adres.

Margo’s Secret lezers zijn ladies who kick ass, vrouwen die ergens naartoe willen streven en geloven in hun eigen dromen. Mijn doel is om jullie te inspireren hoe ik mijn eigen goals waar probeer te maken door zowel de big als de simple things in life. Want het zijn net die kleine habits die het grootste verschil zullen maken.

Heb je een vraag in verband met mijn blog? Dan kan je mij die altijd stellen via mijn contactgegevens of via het contactformulier bij de pagina ‘CONTACT’.