The importance of a signature scent

Ken je dat gevoel, wanneer je net voor je de deur uit gaat nog eens vlug in de spiegel kijkt en het gevoel hebt dat iets ontbreekt? Je weet niet meteen waar het aan ligt, want je outfit is on point, je haar zit best wel goed en je make-up zit perfect. Wat ontbreekt er dan nog? Onderschat nooit de kracht van een signature scent, ladies.

The importance

Al een paar jaar ben ik opzoek naar een parfum die ik elke dag zou kunnen dragen. Ik ben nogal kritisch op parfum, to be honest. Wanneer iemand mij een parfum cadeau deed vroeger was ik natuurlijk altijd wel dankbaar, maar de kans dat ik die graag of vaak ging dragen was klein. Kieskeurig? Ja, toch wel een beetje. Maar dus, waarom is een parfum nu zo belangrijk?

Voor mij is het de finishing touch voor ik weg ga. Een signature scent (letterlijk vertaald: kenmerkende geur) kan staan voor wat jou typeert, jouw kenmerk die je achterlaat bij iedereen die hem opvangt. Een signature scent hoeft niet fel te zijn. De truc is om voor een parfum te gaan die wordt opgepikt door de mensen waarmee je dichter in contact komt. Je weet wel, wanneer je zo in een gesprek bent met iemand en die maakt opeens de opmerking dat er een goed geurtje in de lucht hangt. Let’s be honest, het is een leuk compliment.

April Morning

Ik vond onlangs de parfum die hoogstwaarschijnlijk voor een lange tijd mijn signature scent wordt. Mijn favoriete lingerie winkel bracht onlangs hun eigen geur uit, genaamd April Morning. Ik zag de parfum een paar maanden geleden en had die toen ook eens meegekregen op een kartonnetje. Ik vond het toen al een geweldige geur maar wou nog wat afwachten om die te gaan halen. Natuurlijk vergat ik toen ook dat ik die parfum ooit geroken had, tot ik een paar dagen geleden terug in de winkel stond. Ik zag de parfum terug en was meteen verkocht. Het is een heerlijke geur van verschillende lentebloemen met een touch van peper en een zoete toon. Exact waar ik van hou, dat zoete.

April Morning
My new signature parfum
April Morning

Love Stories

Zoals ik hiervoor ook al vermelde, is Love Stories mijn favoriete lingeriewinkel. Ik kan bevestigen dat het grootste deel van mijn lingerie daar gekocht is, haha! Ik vind persoonlijk lingerie heel belangrijk. Mooie lingerie doet ons sexy voelen. Het is één ding om een mooie outfit te dragen, maar wat er onder zit zorgt er pas voor dat we écht zelfzeker zijn. Buiten dat lingerie ons op ons beste moet doen voelen, is het ook belangrijk dat het comfortabel zit. Zachte stoffen, geen beugels of ongemakkelijke modellen, daar staat Love Stories bekend voor. Ze verkopen er enkel bralettes (ook voor zwaardere borsten!) en leuke bijhorende undies. Je hebt er dan natuurlijk ook nog zwemkledij, pyjama’s en accessoires.

Inside Love Stories
Pictures I took inside the store
Love Stories shop
Swim Club Love Stories

Come say hi!

Heb je behoefte aan wat nieuwe lingerie in je kast? Kom dan zeker eens langs in het komend weekend van 30/05 tot en met 02/06. Dan is er in Gent de jaarlijkse braderie waar héél wat winkels dus het hele weekend kortingen tot -75% procent geven, waaronder dus ook Love Stories. Ik zal er ook te werk staan op donderdag 30/05 en zondag 02/06. Kom langs, let’s chat en have a look at al deze prachtige items aan sterke korting. Wie weet kan ik je wel helpen met waar jij nu specifiek opzoek naar bent.

See you there,

x

Margo
Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.