Q&A: get to know me a little better

Hey guys! Ik weet dat het weeral véél te lang geleden is dat ik een post gezet heb… But I’m back met een q&a: get to know me better! Ik liet jullie via mijn Instagram story vragen stellen voor deze post en heb er ook een aantal in mijn dm’s gekregen. Hier zal ik ze dan ook uitbundig beantwoorden, zo leren jullie mij iets beter als persoon kennen! Enjoy reading!

26/07/’18, Ostend

About blogging

Hoe/wanneer ben je gestart met je blog? 

Ik ben gestart met mijn blog toen ik ongeveer 16 jaar was. Ik was altijd al geïnteresseerd in magazines, online magazines en blogs. Ik begon op een dag dan ook gewoon met het opzoekwerk erover (welk platform het beste voor mij zou zijn, tips ect…) en 2 dagen later had ik de eerste versie van mijn eigen blog.

Waar heb je uw inspiratie gehaald? 

Eerlijk gezegd heb ik niet echt specifiek naar andere bloggers gekeken. Ik begon eigenlijk gewoon voor mijzelf en dichte vrienden met deze blog. Ik had niet verwacht dat ook andere mensen het zouden lezen/bekijken! Ik probeer er vooral ook gewoon mijn eigen ding van te maken!

Waarom ben je begonnen met bloggen? 

Ik ging door een redelijk moeilijke periode. Mijn eerste serieuze relatie was voorbij, iets waar ik het heel moeilijk mee had. Ik ging op een verkeerde manier om met mijn verdriet en had op dat moment een verkeerde mindset. Ik was mij daar ook bewust van en wou gewoon iets nuttigs gaan doen. Ik wou altijd al een eigen blog of Youtube kanaal hebben, dus besloot ik dan gewoon op een dag om daar mee te beginnen. Het heeft me enorm geholpen, ik ben daar door positief als persoon veranderd.

Doe je aan journaling? 

Soort van. Ik zie mijn blog eigenlijk ook een beetje als mijn eigen journal. Ik schrijf soms ook gewoon een beetje over mijn persoonlijk leven en vind het leuk om te zien hoe ik als persoon verander. Ik zie zelf duidelijk een verschil als ik mijn mindset van vroeger vergelijk met die van nu, ja dat is wel leuk. Maar echt een eigen dagboek bijhouden doe ik niet!

  

About fashion

Wat is een must-have item in uw kleerkast?

Deze vind ik heel moeilijk, er zijn namelijk zoveel must-have’s in mijn kleerkast haha! Hier eventjes een lijstje van mijn persoonlijke zomer must-have’s:

  • Basic wit t-shirt
  • Licht blauwe jeans short/broek
  • Blazer jasje
  • Little polkadots dress

Wat is uw favoriete seizoen als het op fashion aankomt?

Ik hou letterlijk van elk seizoen als het op mode aankomt haha! Elk seizoen geeft mij een kans om te spelen met mijn eigen stijl en nieuwe trends. Maar als ik echt 1 moet kiezen, dan is het denk ik toch wel de zomer.

Wie is jouw stijl icoon of inspiratie?

Sinds ik Friends kijk, heb ik er al vaak inspiratie uitgehaald want de styling van ‘Rachel Green’ en ‘Monica Geller’ vind ik daar soms echt mooi!! Verder hou ik ook van Audrey Hepburn in haar jongere jaren, Bridget Bardot en Rihanna. Ik heb een zeer uiteenlopende stijl, ik kan best wel veel stijlen appreciëren.

  

Random

Top 3 travel bucket list?

  • New York (again)
  • Australië
  • Brazilië

Wat studeer je?

Ik doe Grafisch Design op Luca School of Arts in Gent.

Wat is het beste skincare product dat je tot nu toe ooit hebt gebruikt? 

Een specifiek product kan ik echt niet zeggen, maar ik koop wel altijd mijn skincare producten bij Lush! Ik gebruik het al sinds mijn 15 jaar en het is nog steeds de beste optie voor mijn huid! Vooral hun gezichtscrème ‘enzymion’ is echt een aanrader. Maar dat hangt natuurlijk ook van uw eigen huid type af!

Wat is volgens jou het domste wat je ooit hebt gedaan? 

Er zijn niet veel dingen waar ik spijt van heb in mijn leven omdat ik vind dat je altijd iets leert uit elke ervaring! Maar waar ik wel spijt van heb of wat ik wel ‘dom’ vind, is dat ik op bepaalde moment aan mezelf twijfelde! Nu probeer ik gewoon om altijd in mijzelf te geloven en dat raad ik ook iedereen aan. Geloof in jezelf op gelijk welk vlak!

Heb je een relatie? 

Ja, sinds kort heb ik inderdaad iemand leren kennen :). Een geweldig persoon die mij op mijn best doet voelen, en mij ook elke keer opnieuw verrast/inspireert!

Outfit:
– Tshirt: UO
– Riem: Brandy Melville
– Broek: Sissy Boy
– Schoenen: Sacha 

Dit was het dan zo ongeveer voor deze blogpost! Ik wil heel graag @antouuchable bedanken voor de mooie foto’s (dikke kus!!) en jullie natuurlijk voor de vragen! Vond je het een leuke blogpost, heb je nog vragen voor mij of wil je me gewoon iets opmerken? Laat het dan zeker na in de comments! 

See you next post 

Margo

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.