How to style the Cobain Pants

Alsof we augustus in mei zijn. Zo voelt het de laatste dagen aan, met die hoge temperaturen.

Maar ik ga niet klagen! Ook al zat ik in mijn blok, kon ik dus niet naar buiten en moest ik 24/7 de ventilator in mijn kotje aanleggen: I still love it. Die felle zon en warme temperaturen zijn zeldzaam in België, dus waarom zouden we klagen?

Suns out

Natuurlijk haal ik dan graag mijn zomerse outfits naar boven wanneer het zo’n schoon weer is. Maar ik heb wel 1 issue: ik ben echt nog niet gebruind. Ik ben zo wit dat ik het gevoel heb dat mijn benen reflecteren. Ik voel mij beter in mijn vel als ik iets meer kleur heb, maar ik zal nooit zo makkelijk en mooi kunnen bruinen als sommige andere mensen (sad life).

Maar goed, ik was dus helemaal nog niet klaar om een rokje of een kleedje te gaan dragen. Gelukkig was net iets waar ik al heel lang op had zitten wachten in een pakketje toegekomen: mijn Cobain Pant van I am Gia.

Ik hou zoooo veel van deze broek, vooral de silver chain aan de heupen maakt echt de hele look af. Ik heb geprobeerd om mijn iets wat meer ‘girly’ side te combineren met dit stoere item. Hieronder zien jullie hoe ik deze broek heb gestyled in het warme weer.

Oh ja voor ik dit vergeet: big shoutout naar mijn lieve vriendin en geweldige fotografe Véronique Dellebeke voor deze awesome foto’s.

Voor meer outfit inspiration kan je ook altijd eens een kijkje nemen op mijn Pinterest! Ook daar vind je modellen zoals Bella Hadid of Emily Ratajkowski die deze broek stylen.

Thanks for reading my blogpost!

Much love,

Margo

 

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.