Outfit post! How I combine striped trousers

Twee weken geleden zocht ik een nieuwe broek, eentje die zowel winterproof als fashionable was. Found it! Wil je weten waar ik hem vond en hoe ik hem combineer? Lees gerust verder, lieve lezer.

 

Stripes everywhere

Streepjes zijn een thing, altijd al een beetje geweest vind ik. Het is iets tijdloos, het gaat nooit uit de mode. Normaal is het ook niet het eerste waar ik voor zou gaan, maar ik sta altijd open voor nieuwe dingen, dus dacht ik waarom niet?

Clouds Of Fashion

Ik vond deze leuke gestreepte broek in Clouds Of Fashion, Gent. Het is een leuke kledingwinkel opgericht door Laurentine, één van de girlbosses waar ik enorm naar opkijk. Ik heb haar winkel al eens eerder vernoemd in één van mijn vorige fashion posts, omdat ik daar graag kleren koop. Why? Omdat ze er de nieuwste fashion trends volgen en omdat de prijzen van de kleren ook echt betaalbaar zijn!

How I combined it

Een leuke opvallende broek als deze kan je zowel casual als feestelijk dragen. Ik ging voor een meer casual, daily look. De ‘I could where this to school look’.

Voor op de broek had ik eigenlijk niet veel basic truitjes in mijn kast die er leuk op gingen gaan, dus kocht ik nog een trui en een topje die mooi samen pasten bij deze broek. Ook deze items kocht ik in (natuurlijk,) Clouds Of fashion.

Voor onder de broek droeg ik de vans van mijn lieftallige vriend David (thanks boo), super comfortabel!

The right jacket

Ik vind het wel altijd moeilijk om de juiste jas voor op een outfit te vinden. Het ding is, een jas covert namelijk je hele outfit, zeker wanneer het koud is en je wel verplicht bent van hem dicht te doen. Soms kan je hem wel nog openlaten natuurlijk, maar in deze koude winterdagen (sneeuw) is dat denk ik niet zo heel evident. Een jas moet dus mooi zijn dicht, draagbaar (en mooi) zijn open en passen bij jouw outfit.

Anyway, ik had het geluk dat het die dag nog meeviel qua temperatuur, dus liet ik hem voor de foto’s open of zelfs af. Ik droeg mijn lange zwarte coat van de And Other Stories. Het paste perfect met mijn outfit EN zelfs dicht was deze jas mooi op mijn kleren!

Dit was alles dat ik jullie vandaag te vertellen had! Bedankt om mijn blogpost te lezen, laat gerust een reactie na met hoe jij zo een opvallende broek zo combineren!

Aan alle mensen die deze post met positive vibes kwamen lezen: much love,

x

Margo

Volg:
Share:

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.