My favorite beauty products: the basics

Hey you! Leuk dat je hier bent om weer een nieuwe blogpost te lezen. This one zal gaan over zoals de titel al verklapt: my favorite beauty producten. Dit zijn ze allemaal:

MOISTURISER

Dit is mijn eerste stap in mijn getting ready routine. Er gaat geen make-up op mijn gezicht voor ik verzorgende crème heb aangebracht. Het zou voor een droge en onverzorgde huid zorgen en dat willen we niet, toch? Ik kies bewust voor deze crème omdat hij zo licht is en dus heel snel wordt geabsorbeerd door mijn huid. Maar daarnaast is hij ook zeer voedend en ideaal voor een sensitive skin!

#Lush Enzymion

 

COVER UP

Na mijn gezichtsverzorging, ga ik over naar het coveren van mijn wallen en eventueel puistjes. Meestal gebruik ik enkel wat concealer en poeder van Benefit, maar waneer mijn huid wat roder uitslaat of ik wat last heb van acne gebruik ik ook graag de Benefit foundation.

Ik vind deze Benefit producten gewoon zo licht aanvoelen op mijn huid, het is niet echt ‘full coverage’ en dat vind ik net zo goed aan deze producten. Ik draag namelijk niet graag make-up die mijn volledige gezicht bedekt, het moet nog wat natuurlijk lijken. Dit is een leuk reispakketje met zowel de Benefit Pore fessional, foundation, concealer en poeder. Ik raad het zeker aan als je graag zoals mij wat lichtere producten gebruikt op je gezicht, het reispakketje is namelijk goedkoper dan alle producten apart en dus ideaal als je nog niet zo zeker bent of de producten goed zullen aanvoelen op jouw huid!

Een ideaal kerstcadeautje voor jezelf!

#Benefit How To Look The Best At Everything ‘Light’

 

EYEBROWS ON FLEEEEEEK

Dit is zonder twijfel het beste product dat ik ooit heb gekocht voor mijn eyebrows! Het is een heel fijn stiftje van Dior met aan de onderkant ook een borsteltje. Ik heb al veel verschillende producten gebruikt voor mijn wenkbrauwen, maar vind deze de fijnste. Why? Omdat het heel fijn en licht is, ideaal voor again die natuurlijke look te bekomen. Maar ook als je jouw wenkbrauwen graag wat zwaarder invult is deze ideaal, hij werkt namelijk zo precies! I just love this, het zal niet snel uit mijn make-up tas verdwijnen.

#Dior DiorShow Brow Styler

 

ARE THOSE REAL??

Als het op mascara neerkomt ben ik voor dit moment echt verliefd op de mascara van Benefit ‘they’re Real!’.

De eerste dag dat ik hem gebruikte vroeg er letterlijk iemand aan mij of ik fake lashes had! Ik zag het als een complimentje en het verzekerde nog eens dat de mascara mijn lashes echt langer en voller liet lijken! Amazing, toch? Hij klontert ook niet, iets wat je toch vaak tegenkomt bij mascara’s die bedoelt zijn om je lashes voller te doen lijken. Maar bij deze heb je dat probleem niet, believe me, een echte aanrader. Ik kocht deze ook door de raad van een vriendin van mij, ik ben haar eeuwig dankbaar!

#Benefit they’re Real!

 

THE TWO B’S: BLUSH AND BRONZER

Blush en bronzer kunnen essentieel zijn voor mensen met een bleke huid zoals mij. In de winter kan ik er soms snel wat ziekjes uitzien door mijn witte huid, maar met wat blush of bronzer , los ik dat probleem op. Ik heb de blush ‘Sincere’ van Mac Cosmetics, een koraal kleur.

Mac Cosmetics Blush

Bronzer ben ik eigenlijk nog maar zeer recent beginnen gebruiken omdat ik het als cadeau had gekregen van David zijn mama. Het is de ‘sunkissed beauty’ mosaic compact powder (Nr. 01) van Essence. Ik vind het een perfecte poeder voor toch subtiel een beetje meer kleur in je gezicht aan te brengen.

Essence mosaic compact powder

#MacCosmetics Sincere

#Essence Sunkissed beauty

 

Dit waren mijn favorite beauty products, products waar ik 100% zeker van ben dat ik ze nog lang zal gebruiken. Ik raad ze aan iedereen aan met een lichte en gevoelige huid zoals mij!

Het kunnen misschien ook leuke ideetjes zijn als kerstcadeautje voor een familielid, vriend/vriendin of voor jezelf!

Thanks for reading, hope I see you on my next post!

x

Margo

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.