The combination of high street and high-end fashion

Als ik mijzelf zou moeten omschrijven, zeg ik dat ik een city girl ben met een grote liefde voor fashion en alles wat er rond te doen is. Here I am, met again een nieuwe fashion blogpost voor jullie.

Casual chic with an edgy touch

Degene die mij al lang volgen, zullen wel weten dat mijn stijl casual chic is met soms hier en daar een edgy touch. Ik liep vorige week door de straten van Gent, klaar met mijn lessen die ik ervoor had gevolgd. Ik was opzoek naar een paar schoenen met parels, geïnspireerd op de Gucci leather mid-heel loafer. Uiteindelijk vond ik er in Sacha, ze zagen er niet helemaal uit zoals de Gucci ones, maar het was wel min of meer wat ik wou! Ik combineerde ze met leuke kousjes om die edgy side wat meer te bekomen en omdat het een leuk accent was aan mijn outfit.

Designer items

Als fashion lover droom je natuurlijk van verschillende designer items. I don’t know about you maar in mijn geval, kan ik mijzelf geen designer items veroorloven. Of misschien toch wel?

Ik ontdekte een een week geleden namelijk dat je sommige items, als je er voor gaat sparen of werken, toch kan strikken. Maar dan wel niet voor de originele prijs. Nu gaan jullie waarschijnlijk denken dat ik het woord ‘second hand’ zal gebruiken maar nee, er is nog een andere manier (hoewel ik op tweedehands ook heel vaak mooie items zie!).

Cheap and Chic

Een outlet shop! Dat is het antwoord! Ik liep voorbij ‘CORY‘ in Roeselare en zag een aantal leuke outfits in de etalage. Ik had niet meteen door dat het een outlet was noch dat het een winkel met designer kleren was, dus liep ik maar gewoon even naar binnen. Daar heb ik mijzelf een nieuwe riem van Versace aangeschaft en een rode turtleneck van Moschino. Maar de prijzen lagen héél veel lager dan de originele prijzen, en that’s why I bought it!

Je hoeft geen honderden euro’s uit te geven aan kledij, er zijn zoveel verschillende winkels waar je stijlvolle en trending kleren kan kopen. Of dat nu in een high street winkel is zoals Zara, Mango, Monki of H&M of in een outlet waar je high-end fashion vind maar aan een spotprijsje, het gaat om de combinatie van jouw items. De outfit die je creëert. Ik kijk op naar mensen die het beste van de twee combineren, so I tried it myself. Ik combineerde duurdere items met wat meer cheap items en kwam op deze outfit.

My outfit, the combination of high street and high-end

Mijn outfit bestaat uit:

  • Baret (Bershka)
  • Faux fur coat (Clouds Of Fashion)
  • Black Turtleneck (Ralph Lauren)
  • Mom Jeans (BDG, Urban Outfitters)
  • Black Belt (Versace)
  • Socks (Calzedonia)
  • Loafers (Sacha)
  • Earrings (H&M)
  • Bag (Urban Outfitters)
  • Velvet iPhone case (andotherstories)

Thanks for reading this blogpost, hope you enjoyed it!

x

Margo

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.