I won a Bloggers At Work give-away!

Hey y’all! Thanks om vandaag weer een blogpost van mij te lezen! Ben je nieuw hier? Welkom op mijn blog, lees gerust mijn blogposts, take a look around and subscribe als je op de hoogte wil blijven van mijn blogposts!

So, what happend?!

Jullie hebben het misschien al gezien op mijn social media een paar weken geleden: I won a give-away. Voor blogsters. Thanks to my boyfriend. Wow, I’m loving life at the moment, hahaha!

Maar natuurlijk moet ik ook wel de vrouwen die de give-away hebben georganiseerd bedanken, BIG thanks to @bloggersatwork en @ciska_iamgroots op IG. Zij hebben mij enorm verwend met allerlei leuke hebbedingetjes en ofcourse, some food!

Inside the bag

Ik kreeg dus een zak vol met heerlijke spulletjes om mezelf te verwennen en een lief kaartje van Bloggers At Work en IAmGroots. In totaal zaten er 13 verschillende items in de zak, zoals je hieronder kan tellen. Ik vond het superleuk dat er wel van alles iets tussen zat, de spulletjes waren heel variërend. Hieronder zie je een lijstje met alle leuke dingen die in de give-away bag zaten:

 • Lip-potlood van Lord en Berry
 • (veel) leuke kaartjes van IAmGroots
 • Groene lip-balsem die roze kleurt bij het aanbrengen ervan
 • Maïswafels omhuld met chocolade
 • Lifestyle boek ’20 something 20 everything’
 • Notitieboekje met pen
 • Armbandje van marblesbymg.nl
 • Pecan nootjes met witte chocolade omhuld
 • Zakje/potje voor plantje in te steken
 • Popcorn
 • Illustratief kaartje/tekening
 • Kaartje van de organisatoren
 • Lipgloss van NYX

My favs

Ik heb natuurlijk ook een aantal favoriete items uitgekozen waar ik echt heel blij mee was, dit zijn ze:

Lord&Berry

Lord & Berry lip-potlood

armbandje

Armbandje marblesbymg.nl

 

popcorn

Popcorn by Proper Corn

Ik vond het geweldig dat ik deze give-away gewonnen had, want het was namelijk mijn eerste keer dat ik iets had gewonnen! And you? How about you? Laat mij graag weten of jullie ook ooit al iets hebben gewonnen en wat dat dan precies was!

Thanks for reading,

x

Margo

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.