Babe, you got this! Rotterdam edition

Hi everyone! Vorige week was ik zoals jullie wel al gemerkt hebben in Rotterdam op een event van de schrijfsters van het boek ‘Babe, you got this’. Was het de moeite waard? Hell yes! Ik kreeg enorm veel tips en informatie die ik met jullie wil delen!

Ik wil eerst en vooral de super toffe dames die op dit event gesproken hebben bedanken! Ze hebben mij een topavond bezorgt, een avond die de moeite was, voor zowel mij als mijn vriend!

About the event

We kregen de twee schrijfsters van het boek ‘Babe, you got this’ te horen (Martje Haverkamp en Emilie Sobels), maar ook Eve Tomaszewski (freelance content creator & oprichter van The Goaldiggers Club), Evelien de Vries (Oprichter MDV Distribution) én Suzanne Berings (Manager Operations Support Booking.com). Ze gaven ons veel motivatie en inspiratie die avond op het live Q&A panel.

Stay the night

Om aanwezig te kunnen zijn op het event maakten David en ik er een nachtje Rotterdam van. We verbleven in een hotel in het centrum, niet te ver weg van de bibliotheek in Rotterdam (waar het event doorging). Ondanks ik niet veel tijd had om de stad te gaan verkennen, probeerde ik toch zo vaak mogelijk te vloggen en foto’s te nemen. Which means: bij deze blogpost komt voor het eerst weer eens een video!

What I wore

White turtle neck + black flared pants

Brown coat

Vans off the wall + black flared pants

 

Omdat ik nog nooit echt eerder naar dit soort events was geweest, had ik eerst geen idee wat ik aan moest doen #help.

Uiteindelijk kwam ik er uit hoe ik er die avond wou uitzien: casual chic met misschien iets wat kleur on my eyes. Ik had mijn outfit gestyled met kledingstukken die ik al in mijn kast had hangen met iets nieuws: mijn black flared pants! Ik kocht deze in de Clouds Of Fashion in Gent, een leuk winkeltje opgericht door Laurentine (deze vrouw ging van haar eigen fashion blog naar het verkopen van kleding in haar eigen winkel!). Dit werd dus de look:

  • White Turtleneck (urban outfitters)
  • Black flared pants (CloudsOfFashion)
  • Black Vans (Boyfriends shoes)
  • Brown coat (CloudsOfFashion)

 

At the event

Een roze loper lag klaar voor alle babes/girlbosses die naar dit event kwamen, including myself. We vinkten onze naam af op de lijst en ontvingen een glaasje champagne. Vrouwen van verschillende leeftijden met verschillende verhalen en verschillende dromen liepen de bibliotheek binnen, allemaal nieuwsgierig naar wat deze avond ons ging brengen. Toen zo goed als bijna alle gasten er waren, merkte ik dat ik waarschijnlijk 1 van de jongste was! But you know, ik zag het eerder als iets positiefs, zoiets van ‘Waw, leuk dat ik al op een jonge leeftijd bezig ben met aan mijn dromen en toekomst te werken’.

Voor de zaal waar de Q&A doorging, stond er buiten de champagne glazen en bar ook een standje met leuke hebbedingetjes. T-shirts en pins van het label The Sassy Girl (de webshop vind je hier) , potloden, het boek ‘Babe, You Got This’ en meer…

by Samantha Bosdijk Photography

by Samantha Bosdijk Photography

by Samantha Bosdijk Photography

Die avond hebben de vrouwen op het podium ons heel veel bij gebracht. Verschillende thema’s werden besproken en elk van hen vertelden hun verhaal, hoe zij opgebouwd hebben waar ze nu staan. Wij, de gasten, mochten dan ook op bepaalde momenten onze vragen stellen, maar dat was dan wel voor een hele zaal! En hoe graag ik ook mijn ene vraag wou stellen, iets hield mij continu tegen, de stress om voor een volle theaterzaal te spreken, it’s scarry! Maar door overtuiging van David, stelde ik hem uiteindelijk toch, dit kan je zien in mijn vlog!

Ik kreeg ook de kans om tijdens de pauze met verschillende vrouwen te spreken, 2 van die vrouwen waren namelijk Emilie Sobels en Eve Tomaszewski zelf! Emilie signeerde mijn boek en Eve bekeek mijn blog en mijn Instagram (ze volgt mij nu met haar superleuke TheGoalDiggersClub Instagram account).

The Sassy Girl

Tijdens de pauze zelf kregen we nogmaals de kans om bij The Sassy Girl te gaan kijken en een drankje te bestellen MAAAR… We ontvingen ook allemaal een goodiebag, gevuld met popcorn in verschilde smaken, pins voor op je kleren van The Sassy Girl, een leuk kaartje van Hashtag Workmode, en nog wat stickers van ‘Babe, You Got This’.

by Samantha Bosdijk Photography

Ook ging ik gaan praten met de vrouw die achter het merk The Sassy Girl zit. Ik kreeg de kans om haar mijn website van mijn blog door te geven aan haar en vroeg wat tips and tricks in verband met het opstarten van een eigen merk. Waarom ik dat vroeg? You’ll know soon… Ik wil jullie wel al zeggen, ik ben bezig met een project, waar ik binnenkort veel meer over kan vertellen, but for now on, it’s still a secret…

So, what next?

In een volgende blogpost zal ik verschillende thema’s overlopen die besproken zijn op het event, over hoe je iets voor jezelf opstart, waar je rekening mee moet houden en hoe je werk met privé in balans kan houden.

Hebben jullie nog vragen over ongeveer dezelfde thematiek? Please, let me know! Dan zal ik ook proberen om jullie vragen te beantwoorden in de blogpost.

Thanks for reading,

x

Margo

 

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.