My first week in Ghent

Puffer jacket from ZARA

Herken je dat gevoel dat je zo excited bent voor iets, maar dat het je terwijl ook zo nerveus en stressy maakt? Dat gevoel had ik op de eerste schooldag in mijn nieuwe school in Gent, LUCA School Of Arts. We kregen nog geen echte les, enkel een infosessie en rondleiding op de campus. Ik was zo blij dat ik eindelijk iets ga doen wat mij echt interesseert en toch, ik had zoveel stress en zelfs wat angst. Wat als het mij toch niet lukt? Wat als ik hier geen vrienden maak? Wat als de docenten niet behulpzaam genoeg zouden zijn? Al die vragen spookten die dag door mijn hoofd.

No stress needed

Uiteindelijk besefte ik al snel dat al die stress niet nodig was. Ik was geslaagd voor mijn toelatingsexamen, dus zagen de docenten wel potentieel in mij. Ik leerde ook al snel nieuwe mensen kennen waarmee we al op de eerste dag na school samen iets mee gaan drinken zijn! Nu vragen jullie je waarschijnlijk af waarom ik dit allemaal vertel? Wel, omdat ik jullie hier iets duidelijk mee wil maken:

hoe gestrest je ook bent voor iets, geef nooit op en twijfel nooit aan jezelf. Iedereen heeft zijn onzekerheden, als je denkt dat jij de enigste bent die onzeker is om bepaalde stappen in je leven te zetten: you’re not!

New Macbook Pro

Door mijn nieuwe richting was het voor mij ook wel noodzakelijk om een nieuwe laptop aan te schaffen die de Adobe programma’s waarmee ik zal moeten werken goed aan kan. That’s why I got this new baby: mijn MacBook Pro! To be honest, ik was nooit van plan om een Apple laptop te kopen, omdat ik mijn HP die ik had best wel goed vond! Maar aangezien ik aangeraden werd om toch te veranderen van laptop, was dit dus een nodige aankoop. But I ain’t gonna lie: de kwaliteit is fantastisch goed!

Kot UPKOT

Ofcourse heb ik ook een kot nodig terwijl ik studeer, dus zit ik vlak achter het station van Gent Sint-Pieters op kot! Ken je toevallig wat leuke spots in Gent? Always feel free to let me know! Verwacht dus maar voor de upcoming posts veel stories over plaatsjes en gebeurtenissen in Gent!

Hope you enjoyed this post, lots of love

Margo

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.