Fall & Winter fashion trends 2017-2018

We voelen het allemaal… Minder zon, meer wind, lagere temperaturen en meer paraplu’s bij de hand… Winter is coming!!! Maar hey no worries, met de nieuwe modetrends voor komende winter zal jij WEL zin krijgen in die koudere maar oh zo cosy dagen!

Ik heb voor deze post de laatste nieuwe fashion trends gevolgd die gespot waren op nergens anders dan de fashion runways tijdens de fashion weeks! Enjoy reading, en laat me zeker weten welke van deze trends jouw favoriet is!

Colourful FAKE fur coats

Yesss! Een bontje (wel een fake a.u.b.) mag je jezelf zeker aanschaffen deze winter, liefst in een fel kleurtje! Geel, blauw, roze, knalrood of een combinatie van meerdere kleuren, het kan en het mag allemaal deze winter! Ik heb er al verschillende gespot bij onder andere Clouds Of Fashion en H&M. Style het zoals deze fashionista’s het doen!

Winter Florals

Gespot op de Gucci runaways, bloemenprints zoals we ze al een beetje kennen van in de zomer (tropical vibes) maar dan in de winterversie! In veel winkels vind je deze print al op kleedjes, bloesjes, rokken… Zoals bijvoorbeeld in de Zara! Is deze trend iets voor jou? Hier zie je alvast how to combine it!

Big Shoulders

Shoulder pads in onze blazers of coats, it’s a yes. Het geeft mij een beetje de 80’s vibe, toen het ook echt een trend was om shoulder pads (liefst zo groot mogelijk) in je kledij te hebben.

(Politic) Slogans

Slogans op je t-shirt, sweater, jas of broek… It’s a thing! Vooral politieke slogans, zoals Dior met hun ‘we should all be feminist’ t-shirt zijn hot!

Velvet

Velvet is een trend die we al kennen van vorig jaar, maar ook deze winter zal die blijven hangen! Vooral velvet broeken en bijhorende blazers zijn trending at the moment!

Oversized Knits

Die cosy oversized truien zullen ook werken deze winter! Low budget? Kijk eens bij je vader, grote broer of overgrootvader in de kleerkast, wie weet kan je er wel eentje lenen! Style het zoals deze fashionista’s hieronder en niemand zal het merken!

Knoopjes

It’s in the details. Knoopjes op je broek of zelfs als oorringen, je ziet ze meer en meer! Ik zag ze al als oorringen in de Zara! Heb jij ze al gespot?

Leather

Leer is tijdloos. Dat merken we ook weer deze herfst/winter, aangezien leer weer trendy is! Een leren (lange) jas, een leren rokje of een leren broek, jij beslist. Opzoek naar nog iets more special? Ga dan voor een shiny look met patent leather! Gespot op de Louis Vuitton, Michael Kors & Alexander Wang runways.

Pink (combined with red)

Roze en rood zijn twee kleuren die we veel gaan zien deze herfst/winter. Vooral in combinatie! Juist gestyled is het een hot look, gezien bij vele blogsters en op de runway van niemand minder dan Prada! Zij combineerden een pink dress met rode overknee boots!

Jeans on jeans

Vroeger een no-go, nu iets dat we de laatste tijd toch sterk zien terug komen: the jeans on jeans looks. Dit jaar gaat het iets verder dan gewoon een jeans jasje op een jeansbroek, waarom zouden we niet voor een full jeans outfit gaan?

Dit waren de top 10 fashion trends voor deze herfst/winter. Welke is jouw favoriet? Feel free to let me know!

x

Margo

Volg:
Share:

3 Reacties

 1. Mama
  september 15, 2017 / 07:53

  Weer mooi wi mokkie 😘😘😘

 2. Leila
  september 15, 2017 / 18:27

  Wauw love echt je vernieuwde blog, ik kijk er stiekem altijd naar uit wanneer je nieuwe content upload! Zo leuk om te lezen! Loveeee de faux fur trend btw! X

  • margodewulf
   Auteur
   september 17, 2017 / 19:31

   Oooh wat lief van je! Heel leuk om te horen, de faux fur trend is ook één van mijn favorieten! Much love x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.