Invited for a girlboss event?!

Lieve lezers, welkom op mijn nieuwe blog! Dit is mijn project waar ik de laatste dagen veel werk in heb gestoken, but I’m so glad I did! Jullie zullen misschien ook al opgemerkt hebben dat ook mijn naam veranderd is, het is nu geen ‘Margo Secret’ meer, maar Margo’s Secret! Klinkt beter niet?

Maar buiten deze introductie van mijn nieuwe blog, heb ik jullie nog iets heel leuks mee te delen. Ik ben namelijk uitgenodigd voor een event in Rotterdam. Yes, that’s right! Ik had onlangs een boek gekocht genaamd ‘Babe, you got this’, geschreven door de girlboss van Hashtag Workmode. Nu geeft zij een event met de aanwezigheid van vele andere girlbosses, and I got invited! Why? Dat weet ik zelf ook nog steeds niet heel zeker but anyway I’m so excited!

Dit event waar ik naar toe ga, zie ik als een kans om te netwerken met andere girbosses. Waarom vertel ik dit aan jullie? Omdat ik daar veel foto’s zal nemen voor een blogpost die ik zal maken over het event, met daarin tips over hoe je jouw eigen brand/blog opstart! Tips die ik zal krijgen van andere vrouwen die het al gemaakt hebben met hun brand/business/blog. But wait, there is more…

Om jullie nog beter een inzicht te geven over mijn mini-trip naar Rotterdam en het event, zal ik er ook een vlog over maken! Mensen die mij al lang volgen met mijn blog, zullen waarschijnlijk wel weten dat ik ooit nog een YouTube account had en af en toe ook video’s uploadde. Ik was hiermee gestopt omdat ik me meer wou focussen op mijn blog en daar alle tijd aan wou geven. But who knows, misschien zal ik wel af en toe eens een vlog of korte video uploaden in mijn blogposts!

So this was my exciting news that I had to share with you, hopelijk zijn jullie even excited naar de blogpost over het event als ik! Het event vindt plaats in begin oktober, dat wilt zeggen dat de blogpost dus pas in oktober op mijn blog zal komen.

Ik wil ook even alle mensen die mij steunen in mijn blog en in wat ik doe bedanken, elk lief gebaar van jullie betekend heel veel voor mij!

Btw: laat mij zeker weten wat jullie van mijn nieuwe blog vinden!

New purse: Sacha

See you next blogpost,

X

Margo

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.