New Hair, New me

Hi leuke lezers van mijn blog! Misschien heb je het al gezien. Of misschien ook niet. In ieder geval: surprise!! This is the new me.

Het is even wennen, maar ik ben er gek van. Ik heb het idee van deze nieuwe hair cut al lang in mijn gedachten, maar nu pas was ik er klaar voor. Ik had die dag een geweldige dag, dus besloot ik om mezelf niet alleen een nieuw kapsel te geven, maar ook een nieuwe outfit.

Ik kan mezelf niet elke dag een nieuwe outfit aanschaffen natuurlijk, maar dit was iets wat ik al lang nodig had. Een donkerblauwe tailored fit broek. Het is een tijdloos en klassiek item, iets dat je met zoveel kan combineren! Een mooie combinatie zou bijvoorbeeld met een bijhorend jasje zijn. Yes. You guessed right, ik kocht natuurlijk ook een bijhorend jasje. En een wit t-shirt (dat er ook erg mooi bij past)… Oeps.

Wel ja, ik betaalde meer dan dat ik wou uitgeven die dag, maar ik ben uiteindelijk heel tevreden met mijn aankoop. Mijn donkerblauw pak is van het merk ‘Messagerie’ en mijn t-shirtje kocht ik bij ‘7 for all mankind’. Het leuke aan mijn complete outfit is dat ik alles apart ook mooi kan combineren met kledingstukken dat ik al in mijn kast heb hangen. Het jasje kan ik bijvoorbeeld perfect met een jeans combineren. De broek, kan ik ook wat meer casual stylen door er bijvoorbeeld een bomber jacket op te dragen. Mijn witte t-shirt, wel ja, you can always use a white T in your closet!

Sommige onder jullie hebben het mij al hun mening over mijn haar gegeven, nu jij nog! Wat vind jij van mijn nieuwe look? Feel free to let me know!

See you soon

x

Margo

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.