My 18th Birthday

Op 27 april werd ik eindelijk achttien. Eindelijk volwassen (hahaha)! Ik had een super dag/week en wil jullie vertellen waarom. In deze blogpost komen fashion en hot spot samen, en ook what story telling over mijn geweldig weekend dat ik had.

Enjoy reading x

 

Oké, voor ik alles aan jullie vertel, moeten jullie toch een paar dingen weten:

  • 27 april werd ik 18
  • 30 april was ik 1 jaar samen met mijn vriend
  • 1 mei was mijn vriend jarig

 

Veel redenen om te vieren dus! Mijn vriend verraste mij met een fancy diner date in het restaurant ‘Bistro Fré’ in Kortrijk, waar wij de lekkerste tapas ooit gegeten hebben. Een rosé en wat cava, een bordje vol met warme en koude tapas en daarna nog de pasta, het was heerlijk en we waren zeker en vast voldaan (knipoog naar jou David, dankjewel voor de leuke date).

Ik kreeg ook een mooie ring van mijn vriend, een promise ring weliswaar, als cadeau. Het is een zilveren ring die hij bij de juwelierszaak Nys in Kortrijk haalde.

Buiten onze verjaardagen, hadden we natuurlijk ook een héél speciaal weekend, we waren een jaar samen. Ik gaf hem als verjaardagscadeau een bon van de winkel topman, waar hij zelf uit veel verschillende merken kon kiezen zoals onder andere Calvin Klein, Adidas, Tommy Hilfiger en nog veel andere.

Ook verwende ik mezelf met een nieuwe outfit, met als eyecatcher mijn hoodie die ik op NA-KD kocht! Je zag het misschien al op de foto hierboven, het is een simpele witte hoodie met de quote op. Ik ben hier echt verliefd op en kocht er ook de bijhorende sweatpants bij, echt comfy!

Mijn outfit bestaat uit:

  • Hoodie van NA-KD
  • Zwarte chino broek van H&M
  • Zwart met rose-gold kleurig riempje

 

En als laatste kocht ik ook nog deze golden schoentjes van Tommy Hilfiger, zalig voor in de zomer! Ik zie veel blogsters nu met deze schoentjes lopen in zwart leer, wat ik ook heel mooi vond, maar goud had ik nog niet gezien. Zoals sommige misschien wel weten, als ik iets zie dat ik mooi vind en nog bijna niemand heeft, dan ben ik verkocht!

Hopelijk vonden jullie dit een leuke blogpost, delen of comments mag altijd! Zit je zelf met een bepaald onderwerp waar je graag eens iets over zou lezen of met een vraag in verband met mijn blog, sta ik altijd open voor jullie! Bedankt mijn lieve lezers om mijn post te lezen,

See you next post

 Margo

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.