Inspire others

Ik geloof dat iedereen wel iets heeft waar hij of zij goed in is. Een talent, iets wat jou uniek kan maken. Ik vond het mijne een dik jaar geleden. Ik had altijd al interesse in mode en de modellenwereld. Maar wat kon ik nu doen om mij daar  mee bezig te houden? Bloggen was mijn antwoord.

Gisteren ontdekte mijn vriend zijn talent, namelijk fotografie. We hadden al eens een gesprek gehad over wat hij graag deed en dat hij zich ook wou bezighouden met iets dat hij heel erg leuk vindt om te doen, hij wou ook zijn talent vinden.

Voor de ene is iets een talent maar voor de andere niet. Dat zorgt er ook voor dat je altijd mensen zult hebben die je bekritiseren en proberen neer te halen, but who cares?

Ik zie bloggen als mijn talent, want ik ben er trots op. Wanneer ik een lief berichtje krijg van iemand die mijn blogposts goed vindt of mijn foto’s die ik maak leuk vindt, maakt dat mijn dag. Iedereen heeft zijn talent, iedereen.

Ik wil dus een heel grote shoutout geven naar mijn vriend David, voor de mooie foto’s van de outfits die ik jullie wil laten zien.

Enjoy reading babes x

 

Outfit #1

Bloes: ZARA

Broek: URBAN OUTFITTERS

Shoes: ALL-STAR

 

Outfit #2

Haarband: ZARA

Bloes: ZARA

Ketting + choker: ZARA

Shoes: ALL STAR

 

Outfit #3

Transparant truitje: BRANDY MELVILLE

Top: BRANDY MELVILLE

Broek: URBAN OUTFITTERS

Shoes: ALL STAR

 

De nieuwe outfits kocht ik in Antwerpen, maar de foto’s zijn genomen in K-town.

Ben je zelf ook wel geïnteresseerd om een fotoshoot te doen? @streetshotphotography op Instagram doet geweldig goed werk voor iedereen die graag zijn/haar streetwear looks in de picture wil zetten!

Hopelijk vonden jullie dit een leuke blogpost, comments of DM zijn altijd welkom op mijn sociale media of down below bij de comments!

See you next post

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.