March Favourites

De maand maart is al weer bijna voorbij, that means: LENTE! Maar in België moeten we dat met een korreltje zout nemen natuurlijk, want het weer kan zo onvoorspelbaar zijn… But hey, let’s keep it positive. Ik heb voor jullie enkele van mijn favoriete items die ik veel heb gedragen deze maand uitgekozen. Enjoy reading x

Blue Jeans

I loveee this jeans! Ik kocht hem ergens in februari op Asos. Normaal draag ik heel vaak zwarte broeken, maar nu het beter weer wordt, ga ik toch wel al eens voor een blauwe jeans. Ik vind het leuk om het te combineren met witte t-shirts of (als je voor een classy look gaat) met een witte bloes. Oh en voor de ladies: als je ook vaak struggles hebt met het vinden van een broek die goed zit, niet te veel kost en goed is van kwaliteit: de broeken van het merk Asos zitten gewoon G-E-W-E-L-D-I-G!

 

Burberry Parfum

Ik heb veel verschillende parfums, ik zou bijna kunnen zeggen ‘te veel’. Maar eigenlijk vind ik persoonlijk dat 1 zelfde geur dragen soms wel wat saai kan worden. Of mensen ruiken het niet meer, aangezien je hem toch altijd op hebt. Daarom wissel ik soms eens af van geur, en de laatste tijd ben ik echt gek op mijn Burberry Touch Parfum. Het is een sterke, vrouwelijke geur maar hij ruikt niet te overdreven. Ik hou van een zwaardere parfum maar het mag echt niet overdreven zijn voor mij, ik vind het leuk wanneer je een parfum draagt dat mensen het pas merken wanneer ze dichter bij je in de buurt staan of zitten. Dat effect heb ik met deze parfum, love it.

 

Puma one piece

Mijn derde favoriete item van deze maand die ik aan jullie wil tonen is deze: mijn Puma one piece. Ik heb hem gekregen van mijn lieve vriend, die met school naar Berlijn was voor een week. Ik had niet verwacht dat hij een souvenirtje voor me ging meebrengen, tot hij me plots opbelde en mijn maatje vroeg (hij twijfelde tussen small en medium). Bovenop dat ik hem terug in mijn armen kon vasthouden, kreeg ik dus nog eens dit vette fashion piece erbij. Thanks boo!!

 

Big earings

Deze oorringen stellen op zich misschien niet veel voor, maar volgens mij kunnen ze je een outfit onmiddellijk een afgewerkte look geven. Ik zie ook niet meer zo veel mensen met deze grote ronde oorringen rondlopen, wat mij nog meer overtuigde om ze te kopen. Ze geven me zo een old school feeling, back to 2000.

 

Komono Sunglasses

Sinds het toch zonniger weer wordt, why not? Zonnebrillen kunnen zo een leuke finish aan je outfit geven! Ik heb deze onlangs van mijn mama gekregen. Zij droeg hem niet meer en aangezien de mijne kleinere ronde glazen heeft, is het voor mij een leuke switch met mijn oude zonnebril. Ik draag hem het liefst met een blauwe of zwarte jeans een een wit bloesje. Het heeft mijn outfit zo een classy finish.

 

White sneakers

Last but not least, mijn witte Reebok Classics. Ik heb deze schoenen al eens voorgesteld aan jullie op mijn blog toen ik ze net had gekocht, een dik jaar geleden in Amsterdam. Nu kan ik ze zeker ook bij mijn favourites lijstje zetten, want ik vind ze nog steeds even leuk. White sneakers waren vorig jaar a thing, en ik heb de indruk dat we ze ook dit jaar weer veel zullen zien. Witte sneakers zijn volgens mij gewoon makkelijk te combineren met zowat bijna alles. Je kan er een dope street wear outfit mee creëren, maar je kan ze ook classy dragen. Volgens mij worden sneakers ook al veel gemakkelijker geapprecieerd op wat meer ‘formelere’ events. Je draagt ze zeker niet enkel meer om te gaan sporten.

Hopelijk vonden jullie dit een leuke blogpost en heb ik jullie misschien wat kunnen helpen met wat fashion inspiration. See you back soon, love

Margo

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.