How I combine: 2017 trends

Hello peeps!

Zoals sommige van jullie misschien al op Instagram hadden gemerkt, gaat deze nieuwe blogpost over de modetrends voor dit jaar! Ik toon jullie welke nieuwe trends ik leuk vind en hoe ik deze combineer.

#1 Fishnets

De fishnets zijn HOT op dit moment. Ik kocht ze 2 weken geleden omdat ik er een aantal bloggers al mee zag rondlopen op Instagram. Je kan ze heel makkelijk combineren onder een broek, rok of kleedje. Rock them anyway you want.

#2 Sporty

Een mooie sweater of hoodie met sweatpants, leggings of gewoon jeans is ook weer volledig welkom in 2017. Je kan er extreem sporty voor gaan, of je kan ook gewoon zoals ik doe, je leukste sneakers combineren met een (zwarte) jeans, sweater en een petje. Ik hou het vooral graag simpel, nude en zwart zijn mijn favoriete kleuren bij deze trend. Maar aangezien ze toch weer helemaal draagbaar zijn, staat bij mij de zwarte Juicy tracksuit al op mijn wishlist. Comfortabel en stylish!

#3 Flared jeans

 

Geef je lichaam maar weer wat meer ademruimte: flared jeans, flared pants, flared mouwen, alles mag flared zijn! Ik kocht onlangs deze zwart-grijze flared jeans, en I loveee it! Het model zit echt goed en het is super casual. Hoe ik ze graag combineer? Het liefst met sneakers met een dikke zool, een strak truitje en voor wanneer het wat frisser is; met mijn zwart leren jasje. Maar het leuke is dat niet alleen jeans wat wijder mag zijn, je ziet namelijk ook meer en meer sweaters of pulletjes met wijde mouwen. Vind je deze trend dus leuk maar twijfel je nog om de stap te zetten naar iets anders dan een skinny-jeans? Probeer dan eerst eens een sweater, zo doe je toch mee aan deze trend, maar dan op een subtiele manier.

 

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.