My happy holidays 2016

Voor ik jullie mijn Special Christmas Edition blogpost laat lezen, wil ik jullie eerst een zalig kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar toewensen! Hieronder zal ik jullie vertellen en laten zien wat ik heb gedaan met deze feestdagen, wat ik heb gekregen van cadeaus en wat ik aan mijn vriend heb gegeven.

Enjoy, Merry Christmas and a Happy New Year x

 David’s kerstcadeautjes

Eergisteren was de eerste keer dat ik kerstmis met mijn vriend vierde. Kerstmis is zoals mijn dichtste vrienden weten, mijn favoriete feest in het jaar. Het was best wel spannend, want zijn ouders kwamen namelijk bij mij, mijn broer en ouders thuis eten.

Het was een heel gezellige avond, hieronder zal ik jullie eerst tonen wat ik nu eigenlijk voor David gekocht had.

Mijn kerstcadeautjes

Natuurlijk had David ook wat kerstcadeautjes voor mij gekocht, en ik moet eerlijk zijn, he knows what a girl wants. Of toch op zijn minst, wat ik graag wou.

Maar voor mij was het niet dat waar kerst om draait. Kerstmis draait om het samenkomen met familie of vrienden, de gezelligheid.

Maar een cadeautje ontvangen is altijd leuk als we eerlijk mogen zijn, toch?

Kerstcadeautjes van de familie

Buiten de vele cadeautjes die ik kreeg van David, waren er ook andere cadeautjes die ik nog heb ontvangen. Onder andere van mijn ouders.

Mijn ouders gaven mij 10 cinema ticketjes om naar de Cityscoop in Roeselare te gaan. Gek cadeau zou je nu denken, maar voor mij is het een leuk cadeau, ik ga namelijk graag eens met David of met het gezin naar de cinema, dus kan ik mijn ouders ook eens trakteren op een filmavondje niet ver van huis!

Maar ik kreeg nog iets leuks voor Kerst, van mijn tante en nonkel. Zij kwamen eten bij ons thuis, en hadden een heel leuk pakketje mee met lichaamsverzorging  en een heerlijke geurkaars van de Rituals. Als kers op de taart had de geurkaars mijn lievelingsgeur: kaneel. Dank u nonkel en tante!

Mijn look voor Kerstmis: make-up & outfit

Gisteren op de eerste kerstdag heb ik genoten van een filmavond/date. Hiervoor had ik voor de eerste keer de make-up gebruikt die ik had gekregen en het eerste bioscoopticket!

Ik droeg mijn zwarte kokerrok, een grijs truitje met een kraagje en mijn beige mantel die ik vorig jaar kocht (ik hou er nog steeds evenveel van).

Als make-up had ik eens iets anders gedaan dat ik nog nooit echt eerder had gedragen: een opvallende oogschaduw. Maar buiten de oogschaduw had ik ook nog een donkere lipstick aan van de MAC, mijn favo kleurtje deze winter.

Kerst in huis

Als afsluiter van deze blogpost toon ik jullie nog wat sfeerfoto’s van de kerstversiering in mijn huis, hopelijk vonden jullie dit een leuke blogpost.

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.