Seppes Burger

Enkele weken geleden was ik er al eens gepasseerd. Seppes Burger, een nieuwe zaak in Roeselare. Ik heb het sinds school begonnen is, enorm druk gehad met al het werk. Dit is namelijk mijn laatste jaar middelbaar en hier moet ik enorm mijn best voor doen, zodat ik zeker volgend jaar door kan naar een nieuwe richting, een nieuw hoofdstuk en een mooie toekomst.

Maar nu kon ik het niet meer laten, ik heb besloten om toch te blijven bloggen zo vaak als ik kan. Vandaag ging ik met mijn vriend gaan studeren in de bib in Roeselare. Maar voor we naar de bib doorgingen, moest ik natuurlijk nog eerst iets eten. Dus zijn we binnen gegaan in Seppes Burger, en ik heb er zeker en vast geen spijt van!

Mijn burger die ik heb gegeten was overheerlijk! Het leuke was dat ik naast de burger, ook zelf de saus kon kiezen. Ik had de Classic Special burger gekozen met als saus de Homemade Funky Tartare. Er zijn drie verschillende sausen waar je uit kan kiezen en een genoeg aantal verschillende burgers. Voor mij heeft het zeker gesmaakt en is deze zaak zeker voor herhaling vatbaar.

Het interieur vond ik persoonlijk ook wel leuk, alleen mocht het voor mij iets wat gezelliger ingericht worden. Maar de lampjes die ze hebben hangen en de tekeningen op de muur vond ik wel echt leuk! Je ziet wel vaker dat een menu op een bord aan de muur hangt in een restaurant maar hier was het op de muur getekend. Niet de volledige menu natuurlijk, maar je kon wel aflezen via tekst en de mooie tekeningen op de muur wat je kon verwachten van het eten.

Kortom, ik was zeer blij toen ik mijn burger at, want ik hoopte dat de burgers even geslaagd gingen zijn als het uitzicht van de zaak, en dat was ook zo. Hier zien jullie wat foto’s om al een idee te krijgen, wil je zelf ook eens één van hun burgers gaan proeven? Hieronder kunnen jullie ook het adres vinden!

Adres: Ooststraat 9, 8800 Roeselare

Facebookpagina:  https://www.facebook.com/SeppesBurgerRoeselare/

 

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.